A MAJKE IM ZABRANILE DA SE DRUŽE S NJIM: Brenin i Cecin...

A MAJKE IM ZABRANILE DA SE DRUŽE S NJIM: Brenin i Cecin sin u provodu sa sinom Goce Božinovske!

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan se svako malo nađe u novoj nevolji. Nedavno su tamnošnji mediji pisali kako je za njim raspisana potjernica, jer se uporno ne pojavljuje na suđenjima za vožnju u pijanom stanju. Koliko ima istine u tome, nije poznato, ali ono čime se Šijan javno hvali jeste da uživa na Kopaoniku.

U društvu sa njim se nalaze i Brenin sin Viktor, te Cecin nasljednik Veljko. Obzirom da se nedavno pisalo o tome kako su Ceca i Brena zabranile djeci da se druže sa Šijanom, koji je više puta imao problema sa organima gonjenja, biće zanimljivo čuti šta njihove majke kažu o zajedničkom lumpovanju uz tamburaše i žestoko piće.

Podsjećamo, prvo je isplivala informacija kako se Goca Božinovska pojedinim prijateljima jadila kako joj je žao što je Ceca nije zvala na proslavu Anastasijinog punoljetstva, te da je ubijeđena kako je to zbog Šijanovog problematičnog ponašanja. Također, Breni prema pisanju pojedinih medija nije bilo drago što se sin Stefan često nalazio u društvu Mirka Šijana, kojeg bije loš glas. Nakon što je sin nekadašnjeg reprezentatica u kik-boksu Zorana Šijana navodno  uhapšen, Brena je odmah razgovarala sa Stefanom i riješila da ga posavjetuje kako nemirni Mirko nije za njegovo druženje.

 

Ekskluziva.ba

Comments

comments

NO COMMENTS

Comments are closed.